MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA KASBIY KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISH MEZONLARI - Sh.A.Sadikova; L.A.Abdusabirova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mavzu maktabgacha yoshdagi bolalarning integrativ yondashuvi asosida kasbiy kreativligini rivojlantirish mezonlari xakida suz borgan.