FURKAT IJODINI O’RGANISH - Марьина Алина (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Furqat o'zbek lirikasining taniqli yozuvchisi. Ushbu maqola lirik asarlari bilan tanilgan shoir Furkat ijodining chuqur tahlilidir . U o'z janrlarining xilma-xilligi haqidagi ma'lumotlarni o'z ichiga oladi , asarlarining mavzularini yoritadi va lirik qahramonining muhim xususiyatlarini tahlil qiladi.