QO’G’IRCHOQ TEATR TARIXIGA NAZAR - Najmiddinova Sarvara Samariddinovna; Olimjonova Zarnigor Shokirjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada tarixga boy bo’lgan, “Qo’g’irchoq teatri”ning paydo bo’lishi va O’zbekistonga 20-asrdan boshlab ushbu soha yanada rivojlanganligi bilan birgalikda, yurtimizda professor S.V Obrazov “Qo’g’irchoq teatr” yo’nalishida ta’lim bera boshlagani haqidagi ma’lumotlarni yoritib berishga harakat qildim.