RAQAMLI ITISODIYOT SHAROITIDA TOVAR MODDIY ZAXIRALARI HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH - Alisheva Nigora Ravshanbekovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy asarda raqamli iqtisodiyot sharoitida ishlab chiqarish korxonalarining tovar moddiy zaxiralari hisobini takomillashtirish muammolari, ularning korxona hisob jarayoniga taʼsiri, muammolarni bartaraf etish uchun tavsiya etilayotgan yechimlarni qoʻllash natijasida hisob jarayoning takomillashishi borasidagi fikr va mulohazalar keltirib oʻtilgan.