IQTISODIYOTNI BARQAROR RIVOJLANTIRISH SHAROITIDA SOLIQ HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH - Rahimbayev Sirojiddin Jamoladdin oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mamlakatimizda faoliyat yuritayotgan korxona va tashkilotlarda soliq hisobi takomillashtirish masalalari toʻgʻrisidagi fikr va mulohazalar keltirib oʻtilgan. Unda korxonada soliq hisobini takomillashtirish, avtomatlashtirish masalalari haqida taklif va tavsiyalar keltirilgan.