MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARDA HAYOT XAVFSIZLIGI KO‘NIKMALARINI SHAKILLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Muratova Munavvar O‘rol qizi; Yakubova Zilola Zikirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiyа: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning hayot xavfsizligini ta’minlashga qaratilgan bo‘lib, bugungi kunda tarbiyalanuvchilar ko‘p uchrayotgan zo‘rovonlliklarning oldini olish uchun chora tadbirlarini ishlab chiqish, oilada, ko‘chada, Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagog hodimlar, ota-onalar, mahalla jamoat barcha mas’ul shaxslar xavfsiz shart sharoitni ta’minlashi lozimligi bayon etilgan.