O‘ZBEKISTONDA GENETIK INJENERIYA VA BIOTEXNOLOGIYA FANINING O‘RNI VA YUTUQLARI - Farhodov Yosunjon; Nasiba Kamiljanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biotexnologiya haqida tushuncha. Biotexnologiya tarixi. Biotexnologiyaning yutuqlari. Biotexnologiyaning kelajagi haqida tushuntiriladi.