ALOE VERA O‘SIMLIGINI OCHIQ MAYDONDA CHIQINDISIZ YETISHTIRISH (АLOE-WASTE-FREE TECHNOLOGY) - O‘ralova Dilfuza Abdusoat qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada aloe vera o'simligini kelib chiqish tarixi , ochiq maydonda va issiqxonada yetishtirish va uning foydali xususiyatlaridan kasmetalogiyada va farmasivtikada foydalanish yo'llari yoritib berilgan.