LOGISTIKA XARAJATLARI VA LOGISTIKA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Hoshimov O‘tkirbek Hakimjon o‘g‘li; Usmanov Abdurahmon Ibrohimjon ogli; Solimuhammadov Jamshidbek Sohibjon o’gli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada logistika xarajatlari, xizmat sifatini, xarajatlarni tasniflash, logistika samaradorligi, logistika xizmatlarining iqtisodiy samaradorligini haqida keltirlgan