TOShKENT ShAHRIDA 5- 11 YoShDAGI BOLALARDA COVID-19 INFEKSIYaSINING OLDINI OLIShDA BNT162B2 (Pfizer–BioNTech) VAKSINASINING SAMARADORLIGI - Matnazarova G.S.; Xamzaeva N.T.; Saidkasimova N.S.; Kurbaniyazova M.O.; Madenbayeva G.I. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Rezyume: 2022 yil yanvar oyidan JSSTning bayonnomasiga muvofik BNT162b2 (Pfizer–BioNTech) vaksinasi bolalar uchun qo‘llanilishi ma’qullangandan so‘ng, 10 oy o‘tib, 5-11 yoshgacha bo‘lgan Toshkent shahrida yashovchi 584 181nafar boladan 7238 ta bola(1,23% ) bolalar COVID-19 infeksiyasiga qarshi to‘liq emlandi.