SHIFOBAXSH NAMANGAN SHOLG’OMI - X.X.Tursunboyev; Sh.V.Abdullayev; N.A.Axmedova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqola Namangan viloyati Chust tumanida oʻsadigan sholgʻomni fitokimyoviy oʻrganishga bagʻishlangan. Flavonoidlar, vitamin K, B1 sholg'omda topilgan.