TASAVVUF TA’LIMOTI SOLOGIYASI SHAXS TARAQIYOTIDA MUHIM OMIL - U.A.Kosimov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Barkamol avlod tarbiyasi ustivor yo‘nalish bo‘lgan hozirgi kunda inson shaxsini samarali taraqqiyotiga, kamolotiga xizmat qiladigan ta'limotlarni chuqur o‘rganish, tahlil qilish va ulardan oqilona foydalanish davr talabidir. Bu merosidan butun xalqimiz, jumladan yoshlarimizning ham bahramand bo‘lishiga, ularning mana shunday ijobiy, ibratli ma'naviy muhitda taraqqiy qilib, kamol topishiga, tasavvufning nafaqat yuksak insonparvarlik g‘oyalari balki o‘zini o‘zi anglash, takomillashtirish, samarali boshqarish va taraqqiy ettirish psixologiyasi yosh avlod yuragidan ham joy olishiga shubha yo’q.