FIZIKA FANIDAN BILIM BERISHDA FANLAR INTEGRATSIYALARDAN FOYDALANISH - Arzimbetova Bibisara Atamuratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada fizika darslarinini o’qitishda fanlar integratsiуasi bo’yicha tavsiyalar berilgan.Ushbu tavsiyalar fizika fani o‘qituvchilarining malakasini va mahoratini oshirishga qaratilgan.