THE CONSEQUENCES OF PLASTIC SURGERY - Muhayyo Ro'zimova Qasimboy qizi; Sohiba Yunusova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: So'nggi yillarda plastik jarrohlik tobora ommalashib bormoqda, bu odamlarga tashqi ko'rinishini yaxshilash va o'ziga bo'lgan ishonchni oshirish imkoniyatini beradi. Garchi plastik jarrohlik natijalari ko'p odamlar uchun o'zgartiruvchi va hayotini o'zgartirishi mumkin bo'lsa-da, ushbu protseduralar bilan bog'liq mumkin bo'lgan oqibatlar va xavflarni hisobga olish muhimdir. Plastik jarrohlikning asosiy oqibatlaridan biri bu operatsiya paytida va undan keyin asoratlar xavfi. Ushbu maqolada plastik jarrohlikning oqibatlari haqida ma'lumot berilgan.