XORAZM DOSTONCHILIKI - Madrimova To‘xtajon; Kamalova G.M. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Xorazm dostonchilik an analarining o'ziga xos xususiyatlari hamda dostonchilik san'atining inson ma'naviyatini shakllantirishdagi o'rni va ahamiyati haqida atroflicha tahlillar berilgan.