KORRUPSIYADAN HOLI DAVLAT- OLIY MAQSADIMIZ - Raimberdiyeva Gulnora Husan qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korrupsiyaning kelib chiqish tarixi, jamiyatning ijtimoiy-iqtisodiy, ma’naviy-ma’rifiy, siyosiy hayotidagi u sabab paydo bo‘luvchi kamchiliklar, O‘zbekiston va Jahon miqyosida poraxo‘rlikka qarshi olib borilayotgan ishlar va ularning samarasi borasida so‘z bordi