KÓRKEM ÓNER TARAWÍNDA ÁDEBIYATLARDÍŃ TUTQAN ORNÍ - Kamalova G.M.; Orazalieva Gúljayna Sabit qızı (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotciya: Bul maqalada házirde oqıw dárgaylarında kórkem óner tarawı boyınsha oqıwlıqlardıń jetispewshiligi haqqında sóz etiledi.