ORGANIK TUT MAYIZ (ORGANIC MULBERRY RAISINS) TUTMAYIZNING FOYDALI XUSUSIYATLARI VA TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - Ahmedova Iroda Asliddin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Tut - hayot daraxti! Tut ekologik tozza, tabiiy organik maxsulot hisoblanadi, undagi bor barcha foydali vetaminlar inson organizimi uchun kerak va zarurdir. Maxsulotni tayyorlashdan, ommaga taqdim etishdan asosiy maqsad sun’iy va tabiiy usullardan samarali foydalanib ko‘zda tutilgan asosiy maqsad sifat jihatdan yuqori va hamyonbop mahsulot olib uni aholimiz dasturxoniga yil davomida yetkazib berishdan iboratdir.