OMMAVIY TARTIBSIZLIKLARNI OLDINI OLISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING O‘SIB BORAYOTGAN ROLI - Kuchkarov Akbarjon Baxodir o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ommaviy tartibsizliklarni tashkillashtirishda zamonaviy texnologiyalar ayniqsa ijtimoiy tarmoqlar katta rol o‘ynamoqda. Jahonda sodir bo‘lgan so‘nggi ommaviy tartibsizliklarning katta qismi ijtimoiy tarmoqlar orqali tashkillashtirilmoqda va tobora ushbu tarmoqlar orqali zo‘ravonlikka, jamoat tartibiga qarshi jinoyatlarga chorlash amalga oshirilmoqda. Shuningdek tartibsizliklarni oldini olishda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash zarurati qanchalik muhimligi haqida fikirlar bildirilgan.