IJTIMOIY TARMOQDAN TA‘SIR TUSHUNCHASI VA DESTRUKTIV G‘OYALARNING MAZMUNMOHIYATI - Abdurahmonov Abrorbek Abdumansur o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Hozrgi globallashuv va axborot texnologiyalari davrida xalqning madaniyati va manaviyatini xavfsizligini ta‘minlash asosiy masalalardan biri bo‘lib turibdi. Ushbu muammoni hal qilish uchun esa ijtimoiy tarmoqlardan to‘g‘ri foydalanish va undagi ma‘lumotlarni analiz qilib asosga ega bo‘lgan, to‘gri malumot ko‘rsatilgan, “ommaviy ma‘daniyat”ni targ‘ibotiga qaratilmagan malumotlarni olishga xalqni, eng asosiysi o‘sib kelayotgan yoshlar va bolalarni o‘rgatishimiz lozim.