OMMAVIY TARTIBSIZLIKLARNI BARTARAF ETISHDA ISHTIROK ETUVCHI BOLINMALARGA KADRLARNI SARALASH METODIKASI (XORIJ TAJRIBASI ASOSIDA) - Nazarov Farrux Yakubovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ommaviy tartibsizlikdek ulkan muammoni oldini olish, bartaraf etish kabi mas’uliyatli ishni amalga oshirish, insondan ulkan qat’iyat va kuchni talab qiladi. Ushbu maqolamizda dunyoning rivojlangan davlatlaridagi shu mavzuga oid xavfsizlik o‘rganlari xodimlariga qo‘yiladigan talablar va normitavlarini, yurtimida mahalliylashtirish va xayotga tadbiq qilish yo‘llarini ko‘rib chiqamiz.