O’ZBEKISTON IQTISODIYOTIGA TURIZM SANOATINING TASIRI - Kenjayeva Kamola Baxtiyor qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Jamiyatdagi aholi ma’lum bir qatlamining turizm sohasi va uning turlari, respublikada turizmning faoliyati, undagi islohotlar to’g’risidagi ma’lumotlarga ega bo’lish, shu sohaning rivoji va kishilar ma’naviyatini yuksaltirishda bir vosita bo’lib xizmat qiladi.