SHARQ VA G`ARB PEDAGOGIK QARASHLARIDA TARBIYANING O`ZIGA XOS KO`RINISHLARI - Ismoilova Dildora Ismoil qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: maqolada Sharq va G`aarb pedagoglarining pedagogik qarashlari, fikr-mulohazalari keltirilgan. Mazkur maqolada pedagogikaning bugungi dolzarb masalari yechimi haqida fikrlar keltirilgan.