BUGINGI KUNDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI HAYOTIMIZDA TUTGAN O’RNI - Hikmatova Dilnoza Raxmat qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: a'lim shtatdagi ustuvor yo'nalishlardan biri bo'lib, hozirgi vaqtda samarali modernizatsiya qilinmoqda, ikkinchi avlodning yangi federal davlat ta'lim standarti joriy etilmoqda, unda "Informatika" maktab intizomi asosiy rol o'ynaydi. To'rtta fandan biri, deb tasodifiy emas o'quv dasturlari“Talabalarning AKT kompetensiyasini shakllantirish” dasturidir.