PARAMETRIK TENGLAMALARNI VA ULARNI YECHISH - Qo'shnazarova Munojot Dexqonboyevna; Umarova Xurshida Rahimovna; Raxmonov Abdulvosid Abduxamidjon oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Parametrik tenglamalar matematika va fizikaning turli sohalarida hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqola parametrik tenglamalarni echishda ishtirok etadigan usullar va usullarni o'rganadi, ularning qo'llanilishi va ahamiyati haqida tushuncha beradi. Keng qamrovli adabiyot tahlili orqali biz mavjud metodologiyalarni ko'rib chiqamiz, muammolarni muhokama qilamiz va parametrik tenglamalarni yaxshiroq tushunishga yordam beradigan natijalarni taqdim etamiz. Maqola kelgusidagi tadqiqot yo'nalishlari bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi va bu sohada davomli izlanishlar muhimligini ta'kidlaydi.