RAHBAR SHAXSINING MILLIY E’TIQODI VA MA’NAVIY QIYOFASI. - Abdullayev Jaloliddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANNOTATSIYA. Maqolаda rahbar shaxsning milliy e’tiqodi va ma’naviy qiyofasi muhokama qilinadi, bugungi kundagi faoliyati, uning samaradorlik xususiyatlariga alohida e’tibor beriladi. Rahbar va boshqariladigan obyektning o‘zaro munosabatlaridagi ta’siri, ularni boshqarish shartlari, boshqarish faoliyati samaradorligini ta’minlash borasidagi ko‘rsatmalar aniq berilgan.