RAHBAR SHAXSNING IJTIMOY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATI. - Butayev Mehruzbek Bekmurod o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Bu maqolada salbiy va ijobiy, ijtimoiy-psixologik xususiyatlarning boshqaruv jarayoniga ta’siri hamda rahbarlar uchun ulardan foydalanish usullari haqida fikr yuritilgan.