BOSHQARUV JARAYONIDA RAHBARNING MAHORATI - Boboqulov Mahmud (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada boshqaruv jarayonida rahbarning qobiliyatiga, tajribasiga va eng muhimi uning mahoratiga bogʻliq boʻlgan barcha jabhalari yoritib beriladi va tahlil qilinadi.