IQTISODIY SAMARADORLIKNI OSHIORISHNING HOZIRGI ZAMON MUAMMOLARI VA ULARNI HAL ETISH YO’LLARI. - Maxamatjonov Temur-Malik o‘g‘li; A.Kamilova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya : Ishlab chiqarishning iqtisodiy samaradorligiga ta'sir etuvchi omillar mavzusida yozilgan maqola quyidagicha bo'ladi: Bu maqola ishlab chiqarish sohasidagi omillar va ularning iqtisodiy samaradorlikga ta'siri haqida tahlil qiladi. Ishlab chiqarish sohasidagi rivojlanish, innovatsiyalar, xizmatlar sotishining o'sishi va xalqaro savdo munosabatlari kabi muhim omillar iqtisodiy samaradorlikni ta'sir qiladi. Maqola bu omillarni tahlil qilib, ularning iqtisodiy samaradorlikga ta'sirini o'rganib chiqadi.