ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGI - A.Kamilova; Maxamatjonov Temur-Malik o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya : Ishlab chiqarish samaradorligi sanoat korxonalarining muhim bir muddatidir, chunki bu korxonalar uchun samaradorlik va raqobatga qarshi turli ilmiy-texnikaviy usullarni o'rganish va amalga oshirishni talab qiladi. Maqola quyidagicha bo'ladi