TASHKILOTLARDA MEHNAT SALOHIYATIDAN OQILONA FOYDALANISHDA INSON RESURSLARIDAN FOYDALANISH. - Raxmatullayeva Mushtariybonu Ortiqali qizi; A.Anafiyayev (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada tashkilotlarda mehnat salohiyatidan oqilona foydalanishda inson resurslaridan foydalanish mavzusi boyicha tahlil qilinadi. Inson resurslaridan to'liq foydalanish, tashkilotlar uchun muvaffaqiyat va rivojlanishning kaliti uchun katta ahamiyatga ega. Maqolada tashkilotlarning muhim vazifalari, mehnat salohiyati yuqori insonlarni tanlash, hamkorlik tuzilishi, maqsadlarga yo'naltirish, ta'lim va rivojlanishning roli, va insonlarni baholash va qo'llab-quvvatlash muhim qadamlar sifatida keltirib o'tiladi.