JISMONIY TIKLANISH JARAYONINING TARKIBIY QISMLARI - M.B.Baxshullayeva; V.A.Popov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sportchilarning musoboqadan oldingi hamda musoboqadan keying davrlarda faol dam olishda jismoniy tiklanish jarayonlarining tarkibiy qismlari ko’rsatib, kerakli maslahatlar berib o’tilgan.