RAHBARNING BOSHQARUV FAOLIYATIDAGI IJTIMOIY XUSUSIYATLARI - Normurodova Gulnoza Toir qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada boshqaruv jarayonini to’g’ri tashkil qilishda rahbar nimalarga e’tibor berish kerakligi hamda rahbarlik uslublari va ularning vakolatlari haqida ma’lumotlar o’rin olgan