AMERIKA QO‘SHMA SHTATLARI - Jumayev Lochinbek; Ashurov Mirsaid (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatatsiya: biz bu maqolada Amerika Qo‘shma Shtatlari (AQSH) haqda so‘z yuritamiz. AQSHning vujudga kelishi uning qudratli davlatga aylanishi prezidentlari va ularni olib borgan siyosatlari shular jumlasidandur.