BOSHQARUV USULLARI VA ULARNING XUSUSIYATLARI. - Maxammatjonov Xobiljon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya. Boshqaruv usullari bu boshqaruv sub’ektining boshqaruv ob’ektiga maqsadli yo’naltirilgan ta’sir o’tkazishning usullari, ya’ni boshqaruvchining u boshqarayotgan ishlab chiqarish jamoasiga qo’yilgan maqsadlarga erishish jarayonida uning faoliyati muvofiqlashuvini taminlashdir. Ushbu maqolada boshqaruv usuli va uning xususiyatlari haqida fikrlar berilgan