RAHBAR MADANIYATINING BOAHQARUV FAOLIYATIDAGI AHAMIYATI - Toshmirzayev Mahmud (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: biz ushbu maqoladarahbar madaniyati boshqaruv uslubi va uning faoliyati to‘g‘risida suxbatlashamiz. Boshqaruv faoliyati davomida rahbarning o‘z hodimlari bilan muloqot madaniyati uning uslubi va boshqaruvdagi bilim salohiyati namoyon bo‘ladi.