MA’NAVIYAT VA MILLIYLIK UCHUN KURASH (1917-1924) - Ashurov Mirsaid Nurbek oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada mustabit tuzimga qarshi mamlakatimizda olib borilgan harakatlar jadid namoyandalarining sayi harakatlari milliylik uchun kurashni ifada etadi .