O‘ZBEKISTONLIK JANGCHILARNI FRONTDAGI FAOLIYATI - Jumayev Lochinbek (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamiz O‘zbekistonlik jangchilarni 2-jahon urishi davomida ko‘rsatgan qahramonliklari haqda bo‘ladi. Bu esa o‘z novbatida xalqimiz qalbida milliy g‘urur uyg‘otadi. 2-jahon urushi davrida xalqimiz boshdan kechirgan qiynoqlar va azoblarni ushbu maqolada aks ettirishga harakat qilinadi.