SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA MILLIY QADRIYATLARNING BADIIY TALQINI - Qodirova Nilufar Mavlon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayevning hikoyalarida o'zbeklarga xos milliy qadriyatlar , shuningdek insoniylik deya ulug'lanmish buyuk ne'matning o'zbek xalqiga qanchalik aloqador ekanligi haqida so’z yuritilgan.