INNOVATSION USULLARDAN BIRI BO’LGAN “KEYS-STADI” TEXNALOGIYASIDAN MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA HAM FOYDALANISH BOLALARNI FAOL TA’LIM OLISHGA UNDAYDI - Ishankulova Dilnoza Jumadillayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika faoliyat davomida keys-stadi metodlarini qo’llash xususiyatlari ishlab chiqilgan. Keys-stadi texnologiyasining asosiy maqsadi o’quv didaktik vazifalari, mavjud muammoli vaziyatlarni hal qilish orqali ularning ilmiy–ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish. Biologiya sohasidagi bilimlarni kundalik turmush tarzi bilan bog’lashni, o’quvchilarning fikrlash qobiliyatini o’stirish, o’qitish samaradorligini oshirish uchun ta’lim metodlaridan biri “Keys stadi” metodi haqida so’z yuritilgan, unga doir misollar keltirilgan va odam anatomiyasi faniga oid keys turlari haqida so’z yuritilgan