MUSIQA FANINI O‘QITISHDA ENG ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Husanova Adiba Anvar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarga musiqiy ta’lim berish jarayonida zamonaviy interfaol metodlardan foydalanib musiqa mashg‘ulotlarini olib borish yo‘llari bayon etilgan. Xususan, “Besh barmoq”, “Strup Effekt”, “O‘chirg'ich metodi” kabilar darslarini kreativ yondashuv asosida tashkil etishning usul va vositalari yoritilgan.