TURKISTONDA MARDIKORLIKKA OLISH SIYOSATI VA UNING SABABLARI - Karimov Azimjon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Barchamizga ma’lum va barchaga birdek qiziqish uyg’ota oladigan Turkistonda mardikorlikka olish siyosati va uning oqibatlari tinch aholi chekkan aziyatlar haqida qisqacha ma’lumot beriladi