YUMSHOQ BUGʻDOY JAHON KOLLEKSIYASI NAV NAMUNALARINI QISHGA CHIDAMLILIGI - Yalgoshev Abduvosi Farxodovich; Isoqova Matluba Zokirovna; Sayfidinov Xayitmurod Ziyedullayevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Respublikamizda ekilayotgan mahalliy va xorijdan keltirilayotgan Yumshoq bugʻdoyning jahon kolleksiyasi nav namunalarini qishga chidamliligi qimmatli xoʻjalik — biologik xususiyatlarini oʻrganish, turli namunalarni ajratib olish va seleksiya uchun dastlabki ashyo yaratish