TOHIR VA ZUHRA ZIYORATGOHINI GEOGRAFIK JOYLASHUVI - Safarov I.B.; Chorshamiyev R.R.; To’laganov N.U. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada Tohir va Zuxra ziyoratgohini geografik joylashuvi va ziyoratgohni tarixi haqida qiziqarli ma’lumotlar keltirilgan. Bugungi kunda ziyoratgohda ziyorat turizmini rivojlantirish bo’yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.