TARBIYA VA MILLIY TARBIYA TUSHUNCHALARINING MAZMUN-MOHIYATI - Vahobov Shahbozbek Bobomurod o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anonatsiya; Ushbu mavzu dunyo xalqlari uchun eng kerakli bo’lgan va dolzarb mavzudir chunki hozirgi kunga kelib millat tarbiyasi qolaversa milliy tarbiya yemirilib bormoqda.Shuning uchun biz hozirgi kunda milliy tarbiya katta e’tibor qaratishimiz bu muammolarni tahlil qilishimiz zarur buning uchun dastavval bu tushunchalarning ma’no va mazmunini anglashimiz zarur.