THE SEMANTIC FIELD OF APHORISMS WITH THE CONCEPT MOTHERLAND IN ENGLISH AND UZBEK LANGUAGES - Boboxonov Timur Baxriddin ugli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillarining leksik fondida mavjud bo‘lgan vatan mazmunli aforizmlarning semantik ko‘lami tadqiq etilgan hamda faktik misollar asosida tahlil qilingan.