GAZETA DISKURSIDA QO’LLANILADIGAN MAQOLLAR TAHLILI - Olimjonova Umida (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gazeta diskursida qo’llaniladigan til vositalarining tahlili bayon qilinadi. Muallif turli yondashuvlar asosida tahlil qiladi.