FITOTERAPIYANING AKUSHER-GINEKOLOGIYADA AHAMIYATI - Axmedov Shamshod Jamshidovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Abstrakt. Dorivor o'simlik vositalarining ko'p qirraliligi va ulardan foydalanish xavfsizligi. o'simlik dori-darmonlarini ginekologiya, akusherlik va perinatologiyada ajralmas qilish,