TA’LIMDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH MASALASI - Uraimov Nodirbek Sotvoldiyevich; Xamidova Muhayyo Baxtiyorovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Keyingi yillar bilim berish amaliyotida bir-biriga o‘xshash tushunchalar paydo bo‘la boshladi. Ular kompyuter texnologiya, axborot va o‘qitish texnologiyasi deb atalmoqda. Bu uch tushunchani bir-biridan ajrata olmay, chalkashtirilgan hollar ko‘p uchraydi.