BIZNESNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSIYALARNING HOZIRGI KUNDAGI AHAMIYATI - Tursunova Gavharxon G’ayratjonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotni, shu jumladan tadbirkorlikni rivojlantirishning eng xarakterli jihatlaridan biriga aylanib borayotganligi hamda bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil sifatida yoritilgan.